Jäsenkirje 7: Tervetuloa kokoukseen ja leffaan

15.11.2017

Hyvät Pirkanmaan Vasemmistoliiton jäsenet

Tervetuloa marraskuun viimeisenä lauantaina päättämään piirijärjestön toiminnasta ja suuntaamaan toimintaamme Pirkanmaalla. Kokouksessa vaihtuu myös piirijärjestön johto tai ainakin puheenjohtaja. Olen ollut Pirkanmaan vasemmiston puheenjohtajan kolme vuotta ja sitä ennen kaksi vuotta varapuheenjohtajana. Kuluneiden viiden vuoden aikana olen saanut olla mukana monessa kiinnostavassa tehtävässä ja oppinut tuntemaan suuren joukon Pirkanmaan vasemmistoliittolaisia. Olen saanut olla näköalapaikalla ja päässyt vaikuttamaan piirijärjestön toimintaan monin tavoin. Kiitän saamastani luottamuksesta. Viisi vuotta on kuitenkin pitkä aika, joten on syytä katsoa uusiakin suuntia ja toimintatapoja. On siis aika vaihtaa puheenjohtajaa. En kuitenkaan ole katoamassa minnekään vaan jatkan piirijärjestön työssä ainakin Vasen Kaistan päätoimittajana. Hyvät puolueaktiivit ja jäsenet, kiitos yhteistyöstä ja tuesta.

Pirkanmaan Vasemmistoliiton syyspiirikokous pidetään siis 25.11.2017 klo 11:00  vasemmistojärjestöjen Ylävitosessa (Näsilinnankatu 22 A 5 krs). Kokoukseen voivat päätösvaltaisina osallistua kaikki pirkanmaalaiset vasemmistoliiton jäsenet. Kansanedustaja Anna Kontula puhuu ajankohtaisesta poliittisesta tilanteesta.

Piirihallituksen esitykset kokouksen esityslistaksi, kokoussäännöiksi sekä toimintasuunnitelmat 2018 ja 2018 – 2020 on julkaistu piirijärjestön verkkosivulla.

Kokouksen tarjoilut järjestetään tuttuun tapaan kokouksen nyyttikestiperiaatteella. Jos ehdit leipoa piirikokoukseen tarjottavaa, ole hyvä ja ilmoitathan siitä Tiina Jalavalle piiritoimistoon (pirkanmaanvas AT pirkanmaanvas.fi) mieluusti viimeistään keskiviikkona 22.11.

Kokouksessa on järjestetty lastenhoito. Ole hyvä ja ilmoita piiritoimistolle jos olet tuomassa lapsesi hoitoon.

Vielä ehtii äänestää Osuuspankin vaaleissa

Vasemmistoliiton jäseniä on ehdokkaina Osuuspankkien edustajiston vaaleissa.

OP Tampere: Jukka Saari Akaasta, Matti Haapala, Marko Honkanen ja Mervi Veijola Nokialta, Johannes Asikainen, Wilhelmina Karikko, Olli Niemi-Pynttäri ja Turkka Tiainen Tampereelta, Tiina Uusi-Rasi Lempäälästä (Vesilahden lista) sekä Aki Leppänen Ylöjärveltä.

OP Valkeakoski: Tiina Rokka Valkeakoskelta, 

OP Kangasala: Timo Rautanen Kangasalta ja Vilho Nikkanen Pälkäneeltä

OP SatapirkkaAnu Valli Tampereelta (Parkanon lista)

Osuuspankkivaalien äänestys päättyy sunnuntaina. Äänestämään pääsee vaalisivujen kautta.

Syyskauden päättäjäiset: leffa ja pikkujouluilua sekä avoimet ovet

Juliste-Missä-olet-toveri-nyt-200 X 144Lauantaina 2.12. vietämme syyskauden päättäjäisiä. Aloitamme illanvieton neljältä elokuvakeskus Niagarassa Kehräsaaressa. Katsomme yhdessä elokuvan Toveri, missä olet nyt.  Lipun hinta on  kuusi euroa. Elokuvan jälkeen, noin puoli seitsemän jatkamme keskustelua Ylävitosessa, vasemmistojärjestöjen yhteisessä tilassa. Elokuvan ohjaaja Kirsi Marie Liimatainen on mukana keskustelemassa. Lisää ohjaajasta ja leffasta kaistan jutuissa, joista viimeisin on  Kirsi Marie Liimatainen voitti Saksan ohjaajien palkinnon 

Vasemmiston uusiin tiloihin Ylävitoseen pääsee tutustumaan myös torstaina 14.12., jolloin ovet ovat auki klo 15-19. Tervetuloa glögille ja politiikalle.

Tervehdyksellä tuet Vasenta Kaistaa

Vasen Kaista täytti juuri neljä vuotta. Vaikka lehteä toimitetaan vapaaehtoisvoimin, niin täysin rahatta ei lehteä voi julkaista. Joulun ja uudenvuoden tervehdyksillä voit tukea lehden julkaisemista. Tervehdyksillä kerätyillä rahoilla maksetaan muun muassa kaistan teknisen tuen kuluja. Tervehdyksen voit jättää Vasen Kaistan verkkosivujen kautta.

Arvon presidentti Merja Kyllönen kutsuu kampanjaan

MerjaVuosi 2018 alkaa ripeästi. Tammikuussa politiikan keskiössä on ulkopolitiikka ja presidentin tehtävät. Vasemmistoliiton presidenttiehdokas Merja Kyllönen kampanjoi Pirkanmaalla 11.–12.1.2018. Tapahtumia on luvassa ainakin Hämeenkyrössä, Nokialla ja Tampereella. Vasen Kaista kalenterissa julkaistaan vielä ennen joulua tarkat ajat ja paikat.

Merja Kyllösen vaalikampanjaa voi tukea monin tavoin. Lisätietoja kampanjasivulta

Ensi kesänä vasemmisto risteileevasemmistoristeily-001

Ensi elokuussa Itämeren laiva täyttyy vasemmistoliittolaisista. Vasemmistoristeilyllä tapaa sekä tuttuja kaikkialta Suomessa että vasemmiston kansanedustajia, meppiä ja puoluejohtoa, vasemmistolaisen ammattiyhdistysliikkeen johtoa. Ohjelmassa on hyvää viihdettä ja musiikkia, seminaareja, työväenlaulukaraoke ja lastentapahtuma. Lisätietoja ja varauslinkit vasemmistoliiton sivulta

Tapaamisiin piirikokouksessa

Sinikka

Sinikka Torkkola
Puheenjohtaja
Pirkanmaan Vasemmistoliitto
s.torkkola AT gmail.com
P. 044-5252736

Kaistan tervehdys