Piirikokous 10.11.

Kaikki Pirkanmaan Vasemmiston ja sen jäsenjärjestöjen jäsenet ovat tervetulleita piirikokoukseen lauantaina 10.11. klo 11 Ylävitoseen Tampereelle (Näsilinnankatu 22 A 27, 5. kerros). Piirikokous tekee päätöksen eduskuntavaaliehdokkaiden asettamisesta ja hyväksyy piirijärjestölle seuraavan vuoden talousarvion ja toimintasuunnitelman. Lisäksi kokouksessa valitaan tulevan vuoden puheenjohtajisto ja piirihallitus. Kokouksessa puhuu kansanedustaja Anna Kontula.

Piirikokouksen työjärjestys ja esitys toimintasuunnitelmaksi 2019 ovat nyt ladattavissa tällä sivulla lukuunottamatta talousarviota, joka jaetaan kokouksessa.

Oletko kiinnostunut toimimaan piirihallituksessa?

Pirkanmaan Vasemmiston päätökset tekee piirikokousten välillä piirihallitus, johon kuuluu, puheenjohtajat, 1-2 varapuheenjohtajaa ja 5 – 20 muuta varsinaista jäsentä sekä 3 – 5 varajäsentä. Piirihallitus kokoontuu noin 10 kertaa vuodessa. Jos olet kiinnostunut piirihallituksen jäsenyydestä, ota yhteyttä toiminnanjohtajaan (aaron [dot] kallinen [at] vasemmistoliitto [dot] fi).

Tue Pirkanmaan Vasemmiston toimintaa

Tue Pirkanmaan Vasemmiston toimintaa ja tulevaa vaalityötä. Voit tehdä lahjoituksen helposti Holvi-verkkokauppamme kautta: https://holvi.com/shop/pirkanmaanvasemmisto/