Ter­ve­tu­loa pii­ri­ko­kouk­seen las­ten ja lei­po­mus­ten ke­ra

Pirkanmaan vasemmistoliiton syyspiirikokous 2015 kuva Pentti Hänninen
Viime marraskuussa piirikokous järjestettiin ensimmäistä kertaa nyyttikestiperiaatteella. Tarjoilut olivat niin makoisia, että päätettiin toimia samalla tavalla kevätpiirikokouksessa.

Pirkanmaan Vasemmistoliiton kevätpiirikokous pidetään sunnuntaina 20.3. klo 12.30 Tampereella Vanhalla kirjastotalolla (Keskustori 4)   Poliittisen tilannekatsauksen pitää eduskuntaryhmän puheenjohtaja Aino-Kaisa Pekonen. 

Piirijärjestön kokouksiin voivat osallistua äänioikeutettuina edustajina kaikki piirijärjestön  perus- ja kunnallisjärjestön henkilöjäsenet sekä piirijärjestön henkilöjäsenet.

Piirikokouksessa valitaan myös piirin viisi ehdokasta puoluevaltuustoon. Puolueosastoilta ja kunnallisjärjestöiltä on pyydetty ehdotuksia ennakkoon. Puoluevaltuutettuehdokkaat esitellään puoluekokouksen alasivuilla, esittely valmistuu piirikokousta edeltävällä viikolla.

Ehdokkaita voi esittää myös piirikokouksessa. Kokoussääntöjen mukaan esitys on tehtävä klo 13 mennessä.

Nyyttikestit ja lasten hoito

Piirikokous järjestetään nyyttikestiperiaatteella. Pyydämme kokoukseen osallistujia tuomaan makeaa ja suolaista syötävää, jota voi tarjota kahvin kanssa. Syyspiirikokouksessa nyyttikestit onnistuivat hyvin, saimme maukkaita tarjottavia ja vapaaehtoisista maksuista vähän tuloa piirille.  Jos ennätät leipoa, ole hyvä ja kerro siitä etukäteen piiritoimistoon, mieluusti sähköpostilla. (pirkanmaanvas AT pirkanmaanvas.fi)

Piirikokouksessa järjestetään myös lastenhoito. Jos tarvitset lastenhoitoa, ole hyvä ja ilmoitathan minulle viimeistään keskiviikkona 16.3. lasten iät ja määrän,  jotta osaamme varata sopiva puuhaa ja riittävästi hoitajia.

Tervetuloa myös kuntavaalitapaamiseen, joka järjestetään  klo 11 on samassa paikassa.