Ylävitonen

Ylävitosessa pidät viihtyisästi ja edullisesti niin kokoukset, merkkipäiväjuhlat kuin erilaiset seminaarit. Isoon saliin mahtuu noin 40 henkilöä ja pieneen saliin noin 10 henkilöä.

Isossa salissa on 12 kpl siirrettäviä pöytiä (120 cm x 55 cm) ja tuoleja 40. Pienessä salissa on pöytä ja 10 tuolia (saatavilla myös muutamia lisätuoleja).

Ylävitosessa on keittiö, josta löytyy jääkaappi, liesi, uuni, mikro ja vedenkeitin. Kahvinkeittoa varten keittiössä on yksi kaksipannuinen ja yksi yksipannuinen Moccamaster. Tilassa on termoskannuja, joita vuokraaja voi hyödyntää.

Tila tulee jättää siivottuna ja keittiötarvikkeet tiskattuina tai tiskikoneeseen laitettuina.

Tee varaus varauskalenterin kautta osoitteessa https://vello.fi/ylavitonen/ . Varauksen voi tehdä viimeistään kolme päivää ennen tilaisuutta. Jos haluat vuokrata tilan nopeammin, ota yhteyttä osoitteeseen pirkanmaanvas [at] pirkanmaanvas [dot] fi.

Avaimet tulee pääsääntöisesti noutaa ennen klo 16 ja viikonloppuvarausten osalta edellisenä arkipäivänä. Laita varaukseen tieto, milloin pääset hakemaan avaimia.

Ylävitosta ei vuokrata ulkopuolisille 22.6.–31.7.

Tila on esteetön.

Vuokraushinnasto:

Iso puoli (sali) 75€/päivä
Pieni puoli (neuvotteluhuone) 50€/päivä
Koko tila 125€/päivä

Iso puoli 30€/ilta
Pieni puoli 20€/ilta
Koko tila 50€/ilta

Jos tarvitset tilaa useammalle kerralle, tai haluat vakivuoron, kysy varausta ja hintaa osoitteesta pirkanmaanvas [at] pirkanmaanvas [dot] fi.

Sijainti:

Näsilinnankatu 22 A 27, 33210 Tampere

Varauskalenteri

Varauskalenterin ohjeet:

  • Valitse ensin varauksesi pituus (kahdesta tunnista koko päivän varaukseen)
  • Valitse tila (iso puoli tai pieni puoli – jos haluat koko tilan, tulee tehdä kaksi varausta)
  • Valitse vapaa aika kalenterista. Oikealla ylhäällä olevilla nuolilla pääset liikkumaan seuraavan viikon näkymään
  • Syötä avautuvaan ikkunaan nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Lasku toimitetaan sähköpostilla. Voit halutessasi myös kysyä lisätietoja Viesti työntekijälle -kentän avulla
  • Paina ikkunan oikeassa alareunassa olevaa Tee varaus -painiketta

Varauskalenteriin liittyvissä ongelmatilanteissa ota yhteyttä toiminnanjohtaja Aaron Kalliseen (puh. 044 206 3332, aaron [dot] kallinen [at] vasemmistoliitto [dot] fi)