Puoluekokousedustajien vaalitulos vahvistettiin

Piirihallitus vahvisti torstaina 28.4. 2016 pitämässään kokouksessa jäsenäänestyksen tuloksen. Äänestyksen tuloksen voit katsoa tästä PDF-tiedostosta.

Puoluekokousedustajien esittelystä lisää tietoa edustajistamme, lue lisää

Puoluekokousedustajiksi valitut ovat

Tampereen alueelta
Tatu Ahponen, Ulla-Leena Alppi, Ilkka Hirvi, Henrik Jaakkola, Milla Jurva, Varpu Jutila, Aarno Karjalainen, Veijo Laitinen, Minna Minkkinen, Ilkka Porttikivi, Virva-Mari Rask, Veera Repo, Jouni Sirén ja Sinikka Torkkola. Ensimmäisellä varasijalla on Pyry Urhonen.

Eteläiseltä alueelta
Jara Juhani, Satu Kosola, Hannu Lehikoinen, Rauno Lehtinen, Anneli Lehtonen, Pirkko Niemi, Jari Salmi, Marja-Leena Torkki ja Jarno Tuohiniemi. Ensimmäisellä varasijalla on Kari Järventausta.

Pohjoiselta alueelta
Terhi Haukka, Rauno Kesseli, Irma Koskela, Erkki Moisio, Jorma Mäntylä, Vilho Ponkiniemi ja Risto Viitanen.Ensimmäisellä varasijalla on Timo Rautanen. 

Vaalissa annettiin Koko Pirkanmaan äänestysprosentti oli 58,1.  Tampereen alueen äänestysprosentti oli  59,8, pohjoisen 57,4 ja eteläisen 55,9. Äänioikeutettuja oli vaalissa 794 jäsentä, joista 476 käytti äänioikeuttaan. Myöhästymisen tai virheellisen täytön vuoksi hylättiin 15 äänestyslippua.

Ehdokkaiden äänimäärät voit katsoa täältä