Piirikokouksen asiakirjat julkaistu

Kevät piirikokouksessa 2016 osallistujia oli yli 70.

Kevät piirikokouksessa 2016 osallistujia oli yli 70.

Ensi viikon lauantaina Ylöjärven kaupungintalolla (Kuruntie 14) päätetään Pirkanmaan vasemmiston toimintasuunnitelmista ja talousarviosta. Piirihallitus hyväksymät toimintasuunnitelmat  2017 ja 2017- 2019  sekä muut kokousasiakirjat esityslista ja kokoussäännöt on julkaistu piirin verkkosivulla. Talousarvion vuodelle 2017 jaetaan kokouksessa.

Kokouksen osallistujien rekisteröinti alkaa klo 11. Kokous avataan klo 12.  Kokoukseen voivat päätösvaltaisina osallistua kaikki Pirkanmaan vasemmistoliiton jäsenet. Pirkanmaan vasemmistoliiton jäseniä ovat kaikki alueen osastojen jäsenet sekä vain piirijärjestöön kuuluvat jäsenet, jotka eivät ole minkään puolueosaston jäseniä.

Kokouksessa puhuvat Vasemmistoliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Li Andersson ja kansanedustaja Anna Kontula.

Piirikokouksessa valitaan piirin puheenjohtaja, varapuheenjohtajat sekä piirihallituksen jäsenet ja varajäsenet. Puolueosastoilta on pyydettyä esityksiä. Esityksiä piirihallituksen jäseniksi voi tehdä kokouksen aikana. Kokoussääntöluonnoksen mukaan esitykset piirihallituksen jäseniksi tulee tehdä kirjallisesti piirikokouksessa vaalivaliokunnalle ennnen klo 13.

Kokouksessa on myös järjestetty lastenhoito. Jos lapsesi tarvitsee hoitoa, ole hyvä ja ilmoita hänet tai heidät hoitoon tällä lomakkeella.

Leipomukset mukaan piirikokoukseen,

Leipomukset mukaan piirikokoukseen,

Kokouksen tarjoilut järjestetään nyyttikestiperiaatteella.  Tervetuloa siis leipomusten kera.

Kokouspaikalle pääsee Tampereen Keskustorilta busseilla numero 80 ja 81, jotka kulkevat lauantaisin kerran tunnissa. Bussi numero 81, joka kulkee aivan kokouspaikan vierestä, lähtee Keskustorilta 10.55.

Piirikokouksen asiakirjat

Esityslista

Toimintasuunnitelma 2017 (PDF-tiedosto)

Toimintasuunnitelma 2017 – 2019 (PDF-tiedosto)

Kokoussäännöt