Jäsenkirje 1 2017 Lähtisitkö ehdokkaaksi

Tampere 15.2.2017

Hyvät Pirkanmaan Vasemmistoliiton jäsenet
Kuntavaalien ehdokasasettelu on kiivaimmillaan. Sekä tapaamiset pirkanmaalaisten kanssa  että mielipidemittaukset ennustavat vasemmistoliitolle hyvää vaalimenestystä. Siihen, toteutuvatko ennusteet, voi jokainen meistä vaikuttaa. Kuntavaaleissa tärkein vaalimenestykseen vaikuttava tekijä on ehdokkaat.

Lähde ehdokkaaksi LIMitä täydempi on ehdokaslista sitä paremmat mahdollisuudet on menestyä vaaleissa ja varmistaa, että kunnan päätöksissä otetaan huomioon kuntalaisten tarpeet. Meitä vasemmistolaisia päättäjiä tarvitaan, jotta kunta palvelee kaikkia asukkaitaan yhdenvertaisesti ja kaikki saavat tarvitsemansa palvelut. Meitä tarvitaan, jotta rakennusyritysten tai terveysfirmojen voitontavoittelu ei pääse määräämään kunnan päätöksentekoa.

Miten on sinun laitasi? Ryhtyisitkö viemään vasemmistoliittoa vaalivoittoon ja ryhtyisit ehdokkaaksi?

Talkoolaisia ja tukea tarvitaan

Vaalikampanjoissa tarvitaan paljon talkootyötä, telttojen pystytystä, kahvin keittoa, vaalijulisteista huolehtimista, kuntalaisten tapaamista, lennäkkien tekoa ja jakoa sekä tietysti aktiivista kannanottoa maailman ja kuntien menoon. Tervetuloa mukaan!

Vaalitöitä voi tehdä myös tukemalla yksittäisten ehdokkaiden kampanjointia. Ehdokkaissa on paljon ensikertalaisia, joille tuki on erityisen tärkeää. Vaalityötä voi tukea myös taloudellisesti, piirille vaalityön tukea voi osoittaa tilille FI50 1146 3001 0793 07.  Myös kunnallisjärjestöjä, osastoja ja yksittäisiä ehdokkaita voi tukea.

Vasemmistoliitolla on ehdokkaita lähes kaikissa pirkanmaalaisissa kunnissa. Vain kolmessa pirkanmaalaisessa kunnassa Kihniössä, Urjalassa ja Vesilahdella ehdokkaita ei vielä ole.

Eduskuntavaalien tuloksen perusteella vasemmistoliitto saisi valtuutetun ainakin Urjalassa ja Vesilahdella. Ehdokkaita kaikista kolmesta kunnasta on etsitty. Jos teillä on tiedossa henkilöitä, jotka voisivat lähteä ehdolle noissa kunnissa, olkaa hyvät ja kertokaa heistä piiritoimistolle tai minulle.

Lisää tietoa kuntavaaleista saat piirin kuntavaalisivulta

Vasen Kaistan kuntavaalijutut puolestaan kertovat vaaliasetelmat ja kampanjakuulumiset:

Vasemmistoliiton vasextra-sivustolta noudettavissa kampanjointi-materiaalia. Sivuilla on julkaistu myös vaalien ohjeita ja ohjelmia: 

Sataideaa 700pxSata ideaa paremmaksi kunnaksi

Vasemmistoliitto julkaisee Suomen satavuotisjuhlan kunniaksi sata ideaa parempaan kuntaan.

Jatkuvasti täydentyvä ideakokoelma kertoo, minkälaisia asioita vasemmiston valtuutetut ja aktiivit edistävät eri puolilla Suomea. Millainen on sinun ideasi paremmasta kunnasta? Ideoita voi lukea verkossa osoitteessa http://100ideaa.fi/  Sivujen kautta voi lähettää myös omat ideasi,

Turvallinen tulevaisuus tehdään nyt

Perusporvarihallituksen politiikka tarkoittaa käytännössä kunnallisten palveluiden alasajoa, eriarvoistumista ja turvattomuutta. Kuntavaaleissa niin kuin aina muulloinkin me vasemmistolaiset katsomme tulevaisuuteen ja kysymme, mitä pitää tehdä nyt, jotta huominen olisi turvallisempi ja parempi kaikille ihmisille.

Vasemmiston kuntavaaliehdokkaat sitoutuvat tekemään valtuustoissa työtä tasa-arvoisen ja laadukkaan koulutuksen, sosiaali- ja  terveyspalvelujen ja hyvän työelämän eteen. Mahdollisuus kohtuuhintaiseen asumiseen ja hyvään asuinympäristöön sekä kuntien aktiivinen rooli työllistämisessä ovat myös kärkitavoitteitamme.

 

Reipasta vaalikevättä, pidetään yhteyttä

Sinikka Torkkola

Puheenjohtaja
Pirkanmaan Vasemmistoliitto
p. 044-5252 736
s.torkkola AT gmail.com