Tervetuloa teatteriin, eurovaalikampanja tarvitsee sinua

Hyvät Pirkanmaan Vasemmistoliiton jäsenet

Eurovaalikampanja pyörähtää vauhtiin huomenna torstaina klo 18 työväenmuseo Werstaalla. Tuolloin jyväskyläläinen Ryhmä 49 esittää musiikkinäytelmän Oikeus konekiväärin piipussa. Näytelmä perustuu Matti Rossin runoelmaan Puulinnun vuolija. Lippuja (15 €) voi ostaa ovelta. Tervetuloa!

Näytelmästä voit lukea lisää Vasen Kaista -verkkolehden jutusta Koskettava tarina kahden nuoren rakastavaisen kohtalosta lakon varjossa: https://vasenkaista.fi/2019/05/koskettava-tarina-kahden-nuoren-rakastavaisen-kohtalosta-lakon-varjossa/

Teatterin jälkeen jatkeaan keskustelulla Oikeudenmukainen Eurooppa, keskustelemassa ovat eurovaaliehdokkaat Tiina Ahlfors ja Sinikka Torkkola. Keskustelua johdattelee Kiti Neuvonen.

Tapahtumia ja talkoolaisia

Tällä viikolla eurovaaliehdokas Sinikka Torkkola on perjantaina Mänttä-Vilppulassa ja Orivedellä, lauantaina Sastamalassa ja Tammelantorilla, maanantaina on vuorossa Nokia.

Tarkat tiedot eurovaalitapahtumista saat Vasen Kaista -verkkolehden kalenterista.
(https://vasenkaista.fi/tulevat-tapahtumat/)

Ennakkoäänestys alkaa ensi viikon keskiviikkona 15.5. Samana päivän aukeaa myös vaalimökki. Vaalitalkoisiin voi ilmoittautua tällä lomakkeella https://forms.gle/PsPWev4NrZmrs7VQA) tai ottamalla yhteyttä piiritoimistoon (pirkanmaanvas [at] pirkanmaanvas [dot] fi, puh. 050 443 4164)